L'eficàcia a cada trajecte

Precios

Autolux es una empresa que fue fundada en el año 2005 por Marc Jussen, Josep Singla y con una gran ilusión que nos ha llevado a ser una de las empresas más relevantes en el sector del transporte. Actualmente nuestro equipo humano consta de más de 40 personas repartidas por los diferentes departamentos de la empresa.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Natus necessitatibus, eligendi molestias. Dicta, magnam, eveniet! Ducimus asperiores magnam quos accusantium eum nihil culpa qui quo sequi, ea possimus! Voluptatum, quasi.

Què fem

A Autolux ens dediquem a traslladar persones amb eficàcia, cuidant el màxim cada detall, per superar les expectatives dels nostres clients més exigents. Des de la contractació fins a la finalització, amb l'emissió de la factura, tot és important per a nosaltres.

Si haguéssim de resumir que tracta la nostra activitat en 2 paraules, seria “Traslladem persones”. Les nostres llicències VTC ens permeten portar-lo a qualsevol punt, a qualsevol hora i 365 dies de l'any. Puntuals, sense esperas, sin ruidos y sin colas haremos de su viaje un placer con un espacio privat només per a vostè i els seus acompanyants.

La nostra empresa és proveïdora per a més de 1.000 empreses i donem servei a centenars de milers de clients anònims. Uns ens trien per la nostra qualitat, altres pel nostre tracte personalitzat, altres per la nostra puntualitat, i fins i tot per la nostra flexibilitat… però som conscients que al nostre sector existeix una competència molt ferotge, i sobretot pel que fa a preus. Per nosaltres els preus també són importants, però la qualitat i saber llegir les tendències de la societat actual ho són encara més. Per això, fem nostre el lema “renovar-se o morir” i ho apliquem adquirint nous vehicles de tracció elèctrica i amb un gran impuls pel que fa a noves tecnologies.

precios fijos traslados
Preus fixos

El nostre sistema de treball és diferent del model de taxi tradicional. Després la contractació li confirmem el preu, el qual serà fix i sense sorpreses.

Llegir més ->
precios fijos traslados
Xofer amb idiomes

La selecció dels nostres xofers es basa en uns perfils molt exigents.Són educats, responsables, discrets i parlen més d´un idioma.

Llegir més ->
precios fijos traslados
Facturation sur mesure

Oferim una facturació molt flexible, ens adaptar-nos a la seva empresa; per departaments, per centres de cost o per referència són alguna de les nostresopcions.

Llegir més ->
precios fijos traslados
App Android i IOS

Disposem d'App pròpia per a la total gestió del vostre compte i el seguiment dels seus serveis a través del mòbil. També ho pot fer des de la web.

Llegir més ->
Chofer Autolux

On desitgi...

Estem disponibles les 24 hores i els 365 dies de l'any; us recollirem puntualment i us portarem on vulgueu en forma de trasllat estàndard o a disposició per hores.

Operem a tots els aeroports de Catalunya, principalment al aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat on disposem d'una base pròpia per poder cobrir l'alta demanda. El xofer assignat estarà esperant la sortida amb un cartell on estarà escrit el seu nom, recollirà El seu equipatge i el traslladarà on digui de forma discreta i elegant. Simple i senzill, sense complicacions, sense sorolls, sense esperes... així treballem.

Són moltes les empreses que confien en nosaltres per traslladar els seus clients amb un toc de distinció. Els nostres xofers estan altament qualificats i sempre van uniformats amb vestit i corbata.

Sobre nosaltres

Autolux és una empresa fundada el 2005 per Marc Jussem, Josep Singla i amb una gran il·lusió que ens ha portat a ser una de les empreses més rellevants al sector del transport a Catalunya. Actualment el nostre equip humà consta de més de 40 persones repartides pels diferents departaments de l'empresa. Les nostres instal·lacions estan ubicades a Barcelona, Tarragona i Vilafranca del Penedès.

La nostra sensibilitat amb el medi ambient ens ha portat a l'adquisició de nous vehicles de propulsió elèctrica per anar reemplaçant, als propers anys, els de combustió actuals i completar una flota 100% elèctrica.

Oficinas Autolux
Choferes Autolux

Per davant tenim grans reptes; encara que n'estiguem invertint molts deels nostres recursos a digitalitzar la gestió, creiem en el tracte humà i de molt alta qualitat. Darrere de la nostra empresa hi ha un equip altament qualificat, vehicles amb llicències propis, instal·lacions reals i il·lusió i compromís a dojo. El nostre compromís és amb els nostres clients i amb tot el personal que forma part del nostre grup; treballem dur els 365 dies de l'any per oferir el millor dels serveis possibles de cara al client. Però també perquè el nostre personal segueixi creient en un projecte de més de 15 anys i que entre tots fem que l'empresa sigui cada dia un poc millor.

Llegir més ->

Véhicules par catégories

Disposem d'una flota de vehicles variada que hem englobat per categories, ben definides, per simplificar l'elecció per part del client. No obstant, per qüestions d'espai i claredat, a la web només incloem les més demandades. Si necessiteu qualsevol altre tipus de vehicle, es pot informar de la disponibilitat contactant amb nosaltres.

Autolux Mercedes E
Business

Viatge en berlines modernes de gamma mitjana amb Mercedes Classe E i Audi A6, models actuals i en colors discrets per projectar una imatge seriosa, elegant i alhora discreta.

Llegir més ->
Autolux Mercedes S
Top

La més prestigiosa berlina de luxe del mercat a nivell internacional, amb Mercedes Classe S, versió llarga, és un vehicle inigualable en imatge, confort i seguretat.

Llegir més ->
Autolux Tesla Model S
Electric

Per aquells clients que vulguin donar una imatge de sostenibilitat amb el medi ambient, sense renunciar al confort d'una berlina gran i elegant,amb Tesla Model S.

Llegir més ->
Minivan Autolux
Top-Van

Per grups o equipatges voluminosos disposem del servei de minivan de fins a 8 passatgers, on disposarà de l'agilitat i confort d'una berlina, però molt més espai.

Llegir més ->

Contactar

Té alguna pregunta? Si us plau no dubti en contactar amb nosaltres. El nostre equip humà us atendrà eficaçment i en breus moments.

  • San Cugat de Sesgarrigues nº 5, Vilafranca del Penedès (Barcelona)


  • reservas@autolux.cat